logo image
 
header image
 

Az autókárpitozás napjainkban egyre jobban elterjedő kárpitos munka. Célunk, megfelelni minden  kedves megrendelőnk igényének, hogy autójamotorkerékpárja vagy esetleg hajója megfelelően legyenkárpitozvafelújítva, veterán járművek esetén szakszerűen restaurálva.

Autókárpitozásmotorkárpitozáshajókárpitozás, és minden egyéb kárpitos munka elvégzése számunkra presztízskérdés.

Ha az elégedett ügyfél örömmel ül be az újonnan kárpitozott autómotor vagy hajó ülésébe, mi is elégedettek vagyunk az új és szép járműbelsővel.

Munkáink során sok új ötlettel találkozunk, amelyeket megrendelőink javaslatai is kiegészítenek. Törekszünk a vevőink igényeit kielégíteni minden esetben, ezért széles autókárpit, autószövet valamintautóbőrkárpit választékkal rendelkezünk.

Ügyfeleink miután kiválasztották a megfelelő autókárpitot vagy autóbőrkárpitot, mi beszerezzük az erre szakosodott nagykereskedőinktől. Partnereink rugalmasan együtt működve gondoskodnak arról, hogy megrendelőink a számukra legmegfelelőbb autókárpitautószövet valamint bőrkárpithoz jussanak.

Munkáink során megismertük nagyon sok modell üléseit illetve egyéb kárpitjait. Ennek fényében vállaljuk az igen széles kínálatból álló gépjárműipar bármely típusának kárpitozását.

 

     
Kapcsolat | Impresszum | Adatvédelem | GY.I.K.