logo image
 
header image
 

Cégtörténet

Kárpit - Kárpitozás - Kárpitos 

kárpitozás, modern bútor javítás, ajtókárpit, ülés javítás, ajtó kárpit, kárpitos, kárpit, autó kárpit, motorülés, áthúzás, bútor áthúzás, bútor javítás, bútor kárpitozás, kárpitos mester, motorülés javítás, teljeskörű kárpitozás, bútor felújítás.

Kárpitosmester.hu - Bútorkárpitozás

Kárpitosaink 15-20 éves gyakorlattal, Olasz- és Németországban szerzett tapasztalattal rendelkeznek. Megbecsült szakemberek, sokéves tapasztalatokkal.

Ez a szaktudás valamint a legjobb minőségű kárpitos szerszámok teszik lehetővé, hogy kitűnő minőségű szöveteink, bőreink kerülhessenek az Ön autójára, bútorára.

A mai árversenyben nekünk az a célunk, hogy olyan alacsonyan tartsuk az árainkat, hogy akár alsó- és középkategóriás bútorait és megérje áthúzatni, felújíttatni!

Azon kevés cégek közé tartozunk, akiknél nagyon olcsó a helyszíni felmérés (3000-5000 Ft) s amelyhez INGYENESEN jár a helyszíni szaktanácsadás. Ha Ön úgy dönt, hogy velün újíttatja fel a bútorait, ebben az esetben nagyon kedvezményesen szállítjuk a bútorait a műhelyünkbe, és az Ön otthonába.

Több mint 700 féle anyag és szövetmintából választhat. Rövid határidővel minőségi munkát végzünk! Tisztában vagyunk munkáink minőségével, ezért MINDEN teljes felújítást igénylő munkánkra 1 ÉV GARANCIÁT vállalunk!

Újítsa fel, húzassa át Ön is bútorait velünk. Higgye el, megéri!

Kárpitosmester.hu Csapata

     
Kapcsolat | Impresszum | Adatvédelem | GY.I.K.